Anunț foarte important Apel umanitar ! Ultimul caz pe anul acesta .Dumnzeu sa ne ajute sa rezolvam și acest caz .🔴🔴🔴🆘🆘🆘🆘🆘⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Va anunțam ca azi am discutat cu domnul Primar , un om deosebit și cu credință față consătenii ,din discuția purtată primarul ne-a comunicat ca este o comuna foarte săraca, cu resurse minime , însă am stabilit împreună să cumpărăm această casă , este nevoie de sprijin finaciar .
Sunt 13 copilași care îndură frigul într-o cameră improvizată pe unde pătrunde frigul , trăiesc într-un cătun unde nici mașina nu poate ajunge până la ei , numai cu mașină de teren se poate ajunge .
Așa cum am schimbat multe destine și familii care stăteau sub cerul liber , putem schimba și destinul acestor copilași .
Apelul nostru este să cumpărăm casa din imagine , am discutat cu propietarul și i-am explicat situația copilașilor , și ne cere 18.500€ a mai lăsat la pret . Consider că este casa potrivită pentru acești copilași .
Casa are 4 camere hol , este mobilată are curent electric ,plus anexe în curte având suprafața totală de 1700 mp . Ne dorim ca până la finalul acești luni sa atragem suma necesară ,și săi mutam în noua locuință . Haideti împreună de la inimă la inimă să ne unim ,să cumpărăm această casă . Cu cât suntem mai mulți cu atât mai repede ai putem muta în noua lor căsuță .
Pentru cei care dortiți să sprijiniți finaciar ,ne puteți scrie în privat . Dumnzeu să vă binecuvinteze și el să va spirească în toate . Vă putem pune la dispoziție cont bancar , PayPal , și revolut .
Dacă vedeți postarea vă rugam să distribuiti mai departe , împreună reușim . 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏